Guru - Speedmesh PVA Systeem - 7m

3 op voorraad
SKU
GRU-GSMS
€ 12,95

Dit supersnel smeltende PVA-systeem is direct klaar om gebruikt te worden. Wij maken gebruik van een speciaal voor GURU samengesteld PVA, wat zich onderscheidt door de hoge oplosbaarheid in vergelijking met andere PVA-producten die op de markt verkrijgbaar zijn.

Meer informatie
Merk Guru
Lengte 7m
Hoogte cm
Breedte cm
Diameter ø cm
Gewicht gr
Maat Wartel Large

Met behulp van Speedmesh kun je zeer compact en effectief bijvoeren, ook wanneer je slechts een paar pellets wil bijvoeren. De GURU Speedmesh wordt geleverd met een tube waaraan een scheplepel bevestigd zit, zodat je los voer gemakkelijk kunt opscheppen. Verder leveren wij bij dit systeem een stamper waarmee je mooie strakke PVA-sticks kunt maken. Vergeet namelijk niet dat hoe strakker de PVA-stick is, des te sneller en explosiever de PVA oplost en jij dus effectief aan het vissen bent. Het hele systeem wordt geleverd in een waterdichte, van schroefdop voorziene koker, die ervoor zorgt dat het PVA optimaal beschermd is en altijd direct inzetbaar is. 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan