Op werkdagen voor 16:00u besteld = volgende dag in huis!

Orders boven €50,- = GRATIS verzending binnen Nederland! Buitenland?

Hengeldiscount, Dwarsveld 1, 8375 ED, Oldemarkt

Winkel Vooraanzicht

Hengeldiscount Gigant is ontstaan in 2003 en heeft zich ontwikkeld vanuit een loods vol met dozen, pallets en stellingen tot een volwaardige hengelsportspeciaalzaak. Inmiddels een specialist in veel takken van de hengelsport. Het bedrijf van de familie Bansberg (eerst vader en moeder nu dochter) heeft als vestigingplaats Oldemarkt in noordwest Overijssel, maar de bezoekers komen van het noorden van Groningen tot aan midden België.

Na diverse verbouwingen en uitbreiding tot 1400 m² staat Hengeldiscount niet stil. De gezellige winkel met - op elk terrein - deskundig personeel en de bekende lage drempel, is in 2018 volop bezig met modernisering. Een omvangrijke vernieuwing van het winkelgedeelte; een herorganisatie van magazijnen, kantoren en webshopondersteuning, en een fraaie nieuwe webshop met meer dan 10.000 artikelen toont de ambitie van Hengeldiscount in het vijftiende jaar van haar bestaan.

Winkel Loods 1
Winkel Loods 2

Met (deels) eigen import en eigen merken op gebied van roofvissen, biggame en zeevissen, weten de klanten Hengeldiscount te vinden via de winkel of de webshop – dat laatste zelfs met 15 jaar ervaring in postorderverzending. De deskundigheid, service en verkrijgbaarheid van specialistische materialen op deze gebieden maakt Hengeldiscount zelfs tot hét adres in Nederland, zoals voor de merken Afco, Penn, Halco, Yo-zuri, AFW en nog veel meer.

De naam Hengeldiscount is inmiddels een begrip geworden, mede door de aanwezigheid op de grote hengelsportbeurzen, haar jaarlijkse specialistenweekenden met demonstratie’s in o.a. eigen water bak voor de deur voor roofvissers, zeevissers, witvissers en forelvissers, de opvallende Eindejaarsactie met veiling, verlotingen, een Roofvis Tiendaagse, Hemelvaartsdag en tal van kortingsacties. Het familiebedrijf toont elk jaar met de ondersteuning van diverse goede doelen haar maatschappelijke betrokkenheid, wat onder meer tot uiting komt in donaties en sponsoring.

Samengesteld door Europees Kampioenen!
Gambler Flapp'n Shad
Liquid Mayhem
Lieblingskoder Kunstaas