Winkel Vooraanzicht

Winkel Loods 2
Winkel Loods 1

Hengeldiscount

Onze winkel Hengeldiscount Gigant is 1200m2 groot en is gevestigd in Oldemarkt, een klein dorpje in de kop van Overijssel op de grens van Friesland omgeven door prachtig viswater voor roofvis/witvis & visvijvers voor forel!

Wij hebben een eigen water / demo bak voor de deur (met levende vis) waar regelmatig demonstraties in gehouden worden en er is voldoende parkeergelegenheid!

Hengeldiscount onderscheidt zich door het enorme assortiment en kundige personeel die altijd bereidt zijn jou te voorzien van goed advies en een lach op je gezicht. Bij ons staat de klant op nummer 1!

Of je nou komt voor een dobbertje voor je buurjongen, een hengel, dieptemeter of biggame uitrusting, wij hebben op elk visgebied ervaring die we graag delen.

Kom langs in onze winkel, het is de moeite waard! De koffie/thee staat voor je klaar. Tot snel! 'Team Hengeldiscount

Hengeldiscount Gigant
Dwarsveld 1
8375ED, Oldemarkt
0561-450535

SuperSale

Supersale

Nieuw! Naast onze evenementen hebben we tegenwoordig SuperSale artikelen. De SuperSale artikelen herken je aan de opvallende gekleurde stickers en hangen door de hele winkel.

Deze artikelen vallen buiten de evenementenkorting. SuperSale korting is hoger, dus meer voordeel voor jou!

Kom naar de winkel & profiteer. Het is de moeite waard!

Winkel Loods 1

Roofvis Beleef & Geniet

Als roofvisser zul je onze unieke afdeling als waar roofviswalhalla ervaren. Naast de “standaard” merken hebben we een prachtig assortiment exclusieve merken oa: Lunkercity, Grandma Classic, Heddon, Halco, Bass Assassin en nog veel meer!

Werpen vanaf de kant, uit de boot vertikalen/trollen, dropshotten, streetfishing, carolina/texas rigs, we hebben de kennis in huis en die willen we graag met je delen. Beginnend tot expert, je bent bij ons aan het juiste adres.

Witvis Afdeling

VASTE STOK, FEEDER, METHOD, MATCH?
WIJ HEBBEN HET!

In de witvisafdeling vind je koopjes voor de recreatie visser, zoals bijvoorbeeld witvistuigjes vanaf €1,= en ons bekende kant & klaar voer in emmer. 

Het witvis assortiment is gigantisch, van haakje 24 tot 13m vaste hengel volledig uitgestald voor de expert!

Winkel Loods 2

van nOORDzEE kabeljauw tOT
trOpische marlijn

Ga je een dagje vissen vanaf de Nederlandse kust of boot, vissen in Scandinavië of naar een tropisch oord met snel zwemmende vis?

We kunnen alles op “maat” samenstellen naar jou wens/budget! Kom langs en laat je informeren!

Forelafdeling

Forelvissen

Met diverse forelvijvers bij ons in de buurt mag de forelafdeling niet ontbreken! Van forelvissen op vijvers tot zeeforel in het buitenland, wij kunnen je helpen!

VLIEGVIS - UITVERKOOP!

We hebben ervoor gekozen om te stoppen met vliegvis zodat we kunnen uitbreiden met onze andere afdelingen. Hier kun jij van profiteren, met 50% korting op (bijna) alles!

Winkel Loods 2

Karper - UITVERKOOP!

Karper uitverkoop alles moet weg! Wij gaan stoppen met de karperafdeling om ook hier verder uit te breiden met onze andere afdelingen. Kom langs en krijg 50% korting op (bijna) alles en 30% korting op alle boilies & liquids. Wacht niet te lang want OP=OP.

Voor stoelen en stretchers zijn er vaste lage prijzen gemaakt!

Trailerhelling vanWijk Jachthaven

Trailerhelling

Er bevinden zich twee trailerhellingen in onze straat. Je kunt dus een bezoek aan de winkel prachtig combineren met een dagje vissen of andersom.

Één van de trailerhellingen is eigendom van Vanwijk Jachthaven, dit is de helling op de foto. Je kunt gebruik maken van deze helling voor een kleine bijdrage van €5,=. Je auto en trailer staan bewaakt op het terrein. Meer info? Bel: 0620939072