Navionics+ Waterkaart - Binnenwater Nederland

langere levertijd!
SKU
NAV+-NL
€ 159,00

levertijd 3-5 werkdagen

De Navionics waterkaart binnenwater Nederland is een absolute aanrader voor schippers van het Nederlandse binnenwater!. Deze voorgeprogrammeerde waterkaart dekt het binnenwater van Nederland en een smalle kustsstrook af. Op de foto's ziet u waar de kaartgrens loopt. 

Deze kaart word geleverd op een micro SD met SD kaartadapter. Zo past deze binnenwaterkaart Nederland altijd in een SD kaart slot, of het nu een micro SD of een standaard SD formaat betreft.

Wanneer u de kaart in huis heeft kunt u de kaart aanmelden bij Navionics. U heeft dan vanaf een jaar na aankoop recht op gratis updates van deze binnenwaterenkaart. Handig is bijvoorbeeld om deze kaart nog even te updaten voor u op vakantie gaat of een lange tocht gaat maken.

Deze Navionics waterkaart van Nederland is verkrijgbaar op Micro SD met SD kaarthouder. Wanneer u een oudere kaartplotter heeft is het zeker aan te bevelen om de Navionics compatibiliteitslijst na te kijken of deze kaart werkt in combinatie met uw kaartplotter.

Meer informatie
Merk Hengeldiscount
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan