Minn Kota - Terrova BT iPilot Link - 80lbs - 152cm - 24V

1 op voorraad!
SKU
MIN-1358897
€ 3.679,00

Wat maakt de Terrova zo populair? Om te beginnen het iPilot GPS trolling systeem met Spot-Lock(Ankerfunctie), tot 80lbs krachtig vermogen en een moeiteloos Lift-Assist design. Dit alles bij elkaar maakt het een vertrouwde motor met enorme innovaties die niet stoppen. What's not to love?

Lift-Assist-ontwerp: een veerbelaste eenheid op de Terrova-steun maakt het eenvoudig om de trollingmotor op te bergen, elke keer opnieuw.

Hendel opbergen / inzetten: Druk op deze hendel om moeiteloos uw trollingmotor in het water te schuiven. En wanneer u klaar bent om te "verhuizen", helpt Lift-Assist de motor moeiteloos op te bergen.

i-Pilot® Link GPS Trolling System: Het meest vertrouwde GPS-systeem bij het vissen. i-Pilot® gebruikt GPS om uw trollingmotor te besturen met ongelooflijke functies die u op de visstek houden. Programmeer spot-locks, recordpaden, stuursnelheid, besturing, en meer! i-Pilot maakt de positionering en bediening van de boot automatisch en jij kunt hem besturen via de afstandsbediening.

Het i-Pilot Link GPS-systeem kan worden gekoppeld met meerdere draadloze afstandsbedieningen. Voeg extra afstandsbedieningen toe aan uw opstelling voor extra flexibiliteit. Het aanpasbare touchscreen-display van de afstandsbediening toont uw huidige functie, gebruikersmenu's, GPS-signaalsterkte, prop-status en batterijstatus. Werkt op een oplaadbare batterij en de afstandsbediening is waterdicht.

Spot-Lock met Jog: Spot-Lock houdt je op zijn plaats met een ongeëvenaarde GPS-nauwkeurigheid. Beschikbaar met het i-Pilot GPS-systeem dat vooraf is geïnstalleerd, geeft Spot-Lock de mogelijkheid om bovenop visplek te blijven, zonder uw trollingmotor aan te raken. Met de meegeleverde koerssensor kun je Jog gebruiken om je Spot-Lock-locatie 1,5m in een willekeurige richting te verplaatsen. Activeer Spot-Lock met de i-Pilot-afstandsbediening.

Meer informatie
Merk Minn Kota
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan