Dieptemeters / Fishfinders

Dieptemeters / Fishfinders

Dieptemeters/Fishfinders

Fishfinders worden ook wel dieptemeters genoemd. Ze zijn in veel takken van de hengelsport tegenwoordig niet meer weg te denken. De laatste decennia is de ontwikkeling van fishfinders in een stroomversnelling terecht gekomen. Jaren terug waren fishfinders nog prijzig en ingewikkeld en het beeldscherm korrelig en kleurloos. Tegenwoordig zijn fishfinders gebruiksvriendelijker geworden en flink in prijs gedaald. Het beeldscherm heeft kleur gekregen, en zijn scherper en gedetailleerder dan ooit. 1 Ding is echter al die jaren nog nooit veranderd…..

Voor advies en service op fishfindergebied bent u bij ons nog steeds aan het juiste adres! Of u nu een fanatieke specialist bent die alles wil weten over de nieuwste technologieën, of een beginner die benieuwd is wat een fishfinder voor zijn visserij kan betekenen.. Wij helpen u graag! Wij hebben vele jaren ervaring, zowel met de theorie als met de praktijk. Deze kennis gebruiken we altijd om samen met u de fishfinder te zoeken die het beste aansluit bij uw wensen en uiteraard zijn wij er niet alleen voor u op het moment van aanschaf!

In onze webshop vindt u een overzicht van de modellen die wij momenteel op voorraad hebben. Heeft u een vraag over een ander model, merk of onderdeel?  Laat het ons weten! U kunt ons opbellen of een mailtje sturen. Maar ook wanneer u liever persoonlijk wordt geholpen in onze winkel staan wij graag voor u klaar!

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Lowrance HDS-7 Carbon Totalscan / GPS Combo
  Lowrance HDS-7 Carbon Totalscan / GPS Combo
  Speciale prijs € 1.675,00 Normale prijs € 1.934,79
 2. Lowrance - Transducer Zuignap Kit
  Lowrance - Transducer Zuignap Kit
  € 24,95
 3. Lowrance - HOOK² 5 Tripleshot
  Lowrance - HOOK² 5 Tripleshot
  Speciale prijs € 699,00 Normale prijs € 785,29

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren