Quantum - Graphex Allround Spin 1,80m - tot 14gr

10 op voorraad
SKU
QUA-GXS602M-GWL6
€ 35,00

De GraphEx Im7 van Quantum is een strakke spinhengel met een opvallend laag gewicht. Deze korte maar gevoelige hengel is ontworpen voor het kunstaasvissen met klein tot medium formaat kunstaas. De blank van IM7 carbon oogt snaarstrak, maar eenmaal belast blijkt hij licht kunstaas verrassend ver en nauwkeurig te lanceren!

Meer informatie
Merk Quantum
Lengte 180cm
Transport 95cm
Delen 2-delig
Gewicht gr

Door zijn lage gewicht en korte lengte is deze hengel ideaal voor het streetfishing op baars en snoekbaars, maar ook aan de forelvijver voelt deze spinhengel zich thuis! Bijzonder luxe uitgevoerde spinhengel. Zeker gezien de prijsklasse waarin je hem aantreft! De gevoelige carbon blank is afgebouwd met een verkasoogje, en kwaliteitsogen die geen enkele moeite hebben met gevlochten lijnen.

Doordat het handdeel klassiek is afgebouwd met kurk ligt deze hengel heerlijk in de hand, zelfs na een lange dag vissen! Deze betaalbare spinhengel vist heerlijk en biedt maximale sport. Elke dril en aanbeet is een beleving!

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan