Op werkdagen voor 12:00uur besteld(m.u.v. dinsdag), volgende werkdag in huis! GRATIS verzending bij besteding boven €50,-* Language:
  • Dutch
  • English
  • German

€6.50

Ringers - Meaty-Red Method Mix - 1kg

Ringers - Meaty-Red Method Mix - 1kg

Ringers Meaty Red Method Mix, deze Method Mix is een rood gekleurd voer met een hoog percentage vismeel en een zeer fijn structuur. Door deze fijn structuur plakt het voer erg goed rond is uitermate geschikt voor de Methodfeeder. Het voer is ter vervanging van het bekende Ringers Red wat enorm populair was onder vele wedstrijdvissers. De beste manier om het voer klaar te maken is door het de avond van te voren te bevochtigen met koud water en daarna goed te zeven.

Deze Method Mix - Vismeelvoer neemt erg veel water en zal als u het aan het water pas klaar maakt niet genoeg tijd hebben om volledig verzadigt te raken, hierdoor droogt het uit tijdens de sessie en verliest het zijn kleefkracht. Het voer hoeft na dat u het s'avonds heeft bevochtigd aan de waterkant dan alleen nog iets op punt gezet te worden en nogmaals te worden gezeefd. Is een allround commercial voer dat voor zowel de vaste hengel als de Method Feeder kan worden gebruikt. Meaty Red Method Mix bevat een typische schelpdierengeur en is tevens als paste geschikt!

Gewicht: 1 kg

brasemvoer method witvisvoer

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product
Beoordelingen Schrijf een beoordeling