Open deur dagen 2019

OPENDEURDAGEN 17-18 mei:  OPENING ROOFVISSEIZOEN

Beleef de leukste dagen van het jaar in Oldemarkt; Koopjes – Vissen -  Info & lezingen  en een keur aan specialisten staan deze dagen voor u paraat.

De opgetuigde hengels met molen of draaiende reel staan klaar om te proberen, het verschil tussen beide types te voelen, uitleg werptechniek of kunstaas uitproberen in onze 8 meter lange waterbak met echte vis…..wij zorgen voor mooi weer :-).

Demo spinnerbouwen, Info exotische visserij o.a. little big game of op grof wild zoals marlijn, sailvis, haai en tarpon. En nog veeel meer, u vraagt wij draaien!

INWENDIGE MENS:
Plezier hebben met een lege maag is maar matig en dat zijn we bij HENGELDISCOUNT nooit vergeten! Koffie (eerste kopje gratis) met koek, broodje ham / kaas of onze bekende oma’s gehaktbal, fris of biertje worden de hele dag verzorgd door Restaurant ‘t Binnenhof.

Onze winkel ligt in Oldemarkt, een mooi dorp op de grens van Overijssel en Friesland. 1200m2 groot met ruim parkeerterrein voor de deur en in de winkel keuze uit 35000 artikelen gesorteerd per groep. Scherp geprijsd en voor elke tak van visserij eigen experts. Alles kant en klaar meenemen kan, wij geven uitleg maar zetten het graag voor u in elkaar.

Combineer een dagje uit naar Hengeldiscount met vissen om de “hoek” of een fluisterbootje huren in onze prachtige omgeving. Natuurliefhebbers zullen o.a lepelaars en zwarte sterns kunnen spotten en Nationaal park de Weerribben vind je op 10 fietsminuten afstand.

Naast de weerribben zijn er eindeloze mogelijkheden voor fietstochten langs de linde en driewegsluis. In Ruinerwold - Luttelgeest en Noordwolde zitten Commerciële visvijvers om te vissen op Forel, Karper en Steur.

Interesse? alle telefoonnummers en info ligt voor u klaar

Aanwezig:

Team Hengeldiscount

Hendry Vis & Gerald Vierhout

Team Hengeldiscount Europees kampioenen Roofvissen, tweemaal winnaar NKS 2015/2016 en winnaar Predator Tour 2018, zijn beide dagen aanwezig met hun compleet opgetuigde boot om uitleg te geven over wat je maar weten wilt. Of het nu om een Lowrange dieptemeter, palagic vissen of carolina rig montage gaat, ze delen hun kennis en ervaring graag!
vrijdag & zaterdag aanwezig

Derkbait | Derk van der Molen

DERK VAN DER MOLEN

Beter bekend als "De Kunstaas Dokter". Eigenaar van Derkbaits. Deze kunstenaar weet van elk stukje kunstaas een ware "vanger" te maken. Bij aankoop van een plug tijdens deze dag heb je de mogelijkheid om er een eigen exclusieve plug van te laten maken.

zaterdag aanwezig

Rocky van Duijvenvoorde

ROCKY VAN DUIJVENVOORDE

Prostaffer Spro Freestyle. Deze goede visser is een van de bekendste streetvissers van NL en laat je deze dag zien hoe leuk het is om met ultra licht materiaal grote baarzen te vangen.

zaterdag aanwezig

Grandma Lures!
Clatter Tadpolly
Anne Brommer

Anne Brommer

Deze Spinnerbouw koning kan alle denkbare spinner creaties voor je bouwen, geen snoek is veilig met dit kunstaas!

zaterdag aanwezig

Robbert Poelwijk

ROBBERT POELWIJK

Prostaffer Humminbird / Minnkota. Deze echte Snoekbaarsvisser is deze dag aanwezig met volledig ingerichte boot en kan je alles vertellen over dieptemeters van Humminbird en de werking van Minnkota motoren icm de verschillende vistechnieken.

zaterdag aanwezig

Technautic

Frans Nestor & Jos Lub

Team Technautic. Deze watersporters/vissers puur sang vertellen graag wat u wilt weten over varen/vissen.

vrijdag & zaterdag aanwezig

Geef je kunstaas smaak!
Take a Gamble
Kwaaaaak
Handige Opbergbox | Plano 3701