Op werkdagen voor 12:00uur besteld(m.u.v. dinsdag), volgende werkdag in huis! GRATIS verzending bij besteding boven €50,-* Language:
  • Dutch
  • English
  • German

€2,199.00

€ 2489

MotorGuide Saltwater - Xi5 SW 80lbs/24V 60" GPS -/-10%MotorGuide Fronttroller Saltwater - Xi5 SW 80lbs/24V 60" GPS -/-10%

De Xi5 is ontworpen voor de veeleisende visser! De motor is gebouwd voor dagelijkse betrouwbaarheid en duurzaamheid op de lange termijn. Dankzij de eenvoudige draadloze besturing kunnen de vissers de motor uiterst nauwkeurig bedienen, waar ze zich ook bevinden op de boot. Daar komt nog bij dat de Xi5 fluisterstil is van doordachte details voor veiligheid en bedieningsgemak.

Geavanceerde besturingsoverbrenging
Van de kogellagers voor minder wrijving en slijtage tot de speciale afdichtingen die water en vuil buiten houden, en een extra stevige schacht ondersteuningsbuis. De besturingsoverbrenging van de Xi5 is betrouwbaar, stil en uiterst nauwkeurig.

Volledig beschermde elektronica
De hoog efficiente elektronica is volledig ingekapseld in een hightech coating en is daardoor water- en stofdicht. Bovendien voorkomt een besturingscircuit dat de motor-unit beschadigd raakt bij het blokkeren van de propeller.

Staart van nieuw composiet materiaal
De nieuwe composiet schacht is bestand tegen alle mogelijke hindernissen. De staart kan buigen, maar niet breken!

Digitale Technologie van de volgende generatie
MotorGuide hun nieuwe technologie is voorzien van duurzame elektronica die niet alleen koeler blijft maar ook efficienter is. Hierdoor bespaar je energie die normaal omgezet wordt in warmte. Door de verbeterde effici�ntie kan langer worden gevaren en hoeft de accu minder vaak te worden geladen. En met de digitale toerentalregeling kan de bestuurder het vermogen soepel en stapsgewijs uiterst nauwkeurig instellen.

Duidelijke statusindicatoren
De controller van de Xi5 is voorzien van LEDs, zodat de bestuurder ook bij weinig licht snel de status van de vier hoofdfuncties kan controleren. De accu-indicator geeft via gekleurde lampjes in realtime 1 van de 3 accuniveaus aan.

De laagste geluids- en trillingswaarden
(NVH, Noise, Vibration en Harshness

Van de motor tot de propeller, de Xi5 heeft de laagste geluids- en trillingswaarden. De motor is fluisterstil en uiterst soepel, zowel tijdens het draaien als bij het ophalen en neerlaten. Dis is onder andere te danken aan de uiterst nauwkeurige besturingsoverbrenging, de stijve as geleiding, de nagenoeg trillingsvrije stuurmotor, de lage wrijvings-overbrengingslagers de doordachte componentinterfaces en de slimme materiaalkeuze. Het draagt allemaal bij aan de ongekend lage geluids en trillingswaarden.

Deze zoutwater uitvoering is voorzien van een speciale coating om corrosie te voorkomen!

Aslengte: 152cm
Stuwkracht: 80lbs
Model#: 940800091

Meer weten? Laat je informeren!
Bel of kom langs in onze Motorguide Pro Shop!
Alle modellen zijn werkend te zien, ook icm. Lowrance toestellen en gateway kits!

Ter introductie 10% korting!elektromotoren - elektromoter electromoter electromotoren motor fronttrollers boegmotoren

Adviesprijs:
- € 2489

Hengeldiscount:
- €2,199.00

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product
Beoordelingen Schrijf een beoordeling