Op werkdagen voor 12:00uur besteld(m.u.v. dinsdag), volgende werkdag in huis! GRATIS verzending bij besteding boven €50,-* Language:
  • Dutch
  • English
  • German

Meerval

Met HENGELDISCOUNT OP DE MEERVAL(Silurus–glanis)
De grootste bodemvis in ons water wordt steeds meer en met succes bevist. Deze alleseter van kleine slakken op de bodem tot meerkoet aan toe! Prima te bevissen met diepduikende pluggen en dan vooral die veel herrie maken. Het gehoor van de meerval is geweldig vandaar dat je ze kan lokken met het KWAKHOUT s,nachts op zijn best in ondieptes en overdag op diepere schuilplekken.

Geweldig avontuur met groot dood aas (brasem) SUPER BULDWAG,als EXO, TROLLS –TO van RAPALA---BOMBER—en MANN,S 15 tot 30 plus. met de doorlopende zijdestreep met ELECTRORECEPTOREN kan hij prooi waarnemen op grote afstand en de naar verhouding GROTE BEK met 6 baarddraden waarvan 2 zeer lang is alles gericht op PROOI (vangen). BERESTERK EN TOT 2 METER hier reeds gevangen maken de meerval tot de uitdaging van de sportvisser die zwaar materiaal niet schuwt.

EN LAAT HENGELDISCOUNT DIT NOU ALLEMAAL IN HUIS HEBBEN! En voor de bekende kleine prijsjes op de website niet gevonden bel naar de winkel en vraag onze specialisten SUCCES en GOEDE VANGST.

catfish meervalvissen ebro meerval rig