Op werkdagen voor 12:00uur besteld(m.u.v. dinsdag), volgende werkdag in huis! GRATIS verzending bij besteding boven €50,-* Language:
  • Dutch
  • English
  • German

€16.95

€ 18.95

SG - Line Thru Trout Moderate 4D 20cm - Dark Brown Trout

SG - Line Thru Trout Moderate Sink 4D

De 4e dimensie wordt gecreëerd met een extreem gedetailleerde Photo Chrome-skinprinter. De details zijn ongelooflijk en zo levensecht, dat het nog moeilijker zal zijn voor de roofvis om een ​​volledige toegewijde aanval te weerstaan!

Het kleurontwerp van elk model is getest en afgestemd op de perfectie. De 4D Line Thru Perch is ontworpen met een groter Line Thru-kanaal, dus het is makkelijker om de onderlijn te vervangen. De Line Thru Perch wordt vooraf gemonteerd met het Carbon49 staaldraad en afgemaakt met de lijnmodificator clip.

Daarnaast heeft de 4D Perch verbeterde details en de body is voorzien van een opening die geschikt is voor geurpasta of een forelkorrel! De perfecte, realistische S-curve-zwemactie in combinatie met de uiterst realistische print maakt dit ongelooflijk mooie kunstaas nog effectiever! Op de dagen dat de baars op het menu van de snoek staat zal dit kunstaas een monster vangen!

Lengte: 20cm
Gewicht: 98gr
Eigenschap: Moderate Sink

softbaits savagegear groot zacht kunstaas

Adviesprijs:
- € 18.95

Hengeldiscount:
- €16.95

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product
Beoordelingen Schrijf een beoordeling