Abu Garcia - Svartzonker McMio Junior 22gr - 20cm - Brown Black Glitter

2 op voorraad
SKU
ABU-MCMIOJR-1406986
€ 13,90
De Svartzonker McMio is een jerkbaitfamilie die zijn sporen al verdiend heeft! Zijn grote ogen zorgen voor een duidelijke target voor alles met tanden! Deze jerkbait is zowel snel als langzaam binnen te vissen en behoudt zijn actie, mede veroorzaakt door de beweeglijke staart van rubber. Door zijn vorm heb je geen speciale jerkbaithengel nodig, maar kun je hem ook prima vissen met een standaard spinhengel. Veelzijdige alleskunner!
Meer informatie
Merk Abu Garcia
Lengte 20cm
Gewicht 22gr
Duikdiepte Plug 0,6 - 1,0m
Eigenschap Langzaam Zinkend

Dit heeft met name te maken met het feit dat hij eenvoudig kan worden gebruikt, ver te werpen is en gewoonweg een hoop vangt. Het gewicht is 22 gram. De lengte van de body is 6 cm en inclusief de staart is hij 20 cm lang. Er is voor dit kunstaas geen specialistisch materiaal nodig; een doodnormale spinhengel volstaat. McMio Tail Junior functioneert zowel met stijf als soepel onderlijnmateriaal. Hij is langzaam zinkend en blijft tussen de 0,5 en 1 m zwemmen, afhankelijk van hoe snel hij wordt binnengedraaid.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan