Shimano - Nasci 1000 FB

langere levertijd!
SKU
SHI-NAS1000FB
€ 89,95

De Shimano Nasci is gelanceerd als de opvolger van de legendarische Exage molen. De Exage serie is de best verkochte Shimanomolen ooit, dus de lat lag erg hoog! Toch is Shimano meer dan geslaagd in zijn doel, en de Nasci is een waardige opvolger geworden. Wanneer je de Nasci in je handen neemt, dan voel je direct dat Shimano blijft innoveren en verbeteren. 

Meer informatie
Merk Shimano
Soort Molen Slip Voor
Uitvoering Links- & Rechtshandig
Molen Model 1000
Inhaalsnelheid 5,0:1
Kogellager 5BB
Lijncapaciteit 0,18mm / 170m
Gewicht 215gr

Opvallend licht door het Hagane concept, extreem goed gelagerd, en met een nog beter opspoelmechanisme! De Nasci heeft een oversized spoel en een compacte body. Door deze spoel combineer je de voordelen van een grotere molen, terwijl je set toch heerlijk compact blijft! Wanneer je deze spoelgrootte meerekent, samen met de langzame oscillatie en de bekende AR-C spoel, dan weet je dat de Nasci een molen is waarmee je moeiteloos werpt. Niet alleen verder, maar ook veel nauwkeuriger! De Nasci 1000 is het ideale gereedschap voor allerlei actieve hengelsportdisciplines, zoals verticalen, dropshotten of in combinatie met een ultra light hengel. Maar ook forelvissers en witvissers die graag van licht en compact houden zullen de Shimano Nasci waarderen!

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan